push the button

rostul vieții e să râzi

Collective Blog

Prima propunere = draft = adica nu e definitiv = adica o putem schimba = e in lucru. Sa curga opinii :)

(Pentru cei care au deschis televizoarele mai tarziu: aceste layouturi sunt rezultatul discutiilor provocate de Pisicot)

florile-raului1.jpg

Alta var-eanta:

florile-raului4.jpg

Var-eanta de ertat:

florile-raului7.jpg

Putem scapa oricand de emo. Dac-o fi emo aia :) Dar e bine ca ati avut rabdare, pentru ca mi se pare ca intelegeti unde am vrut sa bat. Pentru ca tot e modern sa folosesti acest cuvant, acum chiar ca se potriveste: ceva ‘integrat’.

De exemplu:

florile-raului6.jpg

Advertisements

Written by Rares

March 27, 2008 at 5:14 pm

Posted in Lumea asa cum sunt

40 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. push, esti ertat:-)
  in continuare cred ca Florile Raului e un pic cam mult dar daca printr-o modalitate sau alta se ajunge la acest nume, sau oricare altul acceptat de colectiv, nu mă voi dezice. varianta 1 nu mi-a produs nicio impresie(sorry, ştiu ca-i muncă şi acolo) in timp ce varianta a doua …să ne fereasca Dumnezeu de emokizii care vor ajunge aici din eroare, vor crede ca-s in raiul emokizilor şi nu vor mai vrea sa plece niciodata:-).de-a seriosul , cred ca nr.2 e un pic cam dura.

  hadean

  March 27, 2008 at 5:38 pm

 2. Felicitari!

  Mie îmi place cum arată. Nu sunt chiar diferite, cele două variante.

  Nu stiu nimic despre functionalitate. În sensul, ce varianta de administrare s-a gasit / se ofera ? Pt. ca acest blog colectiv nu are voie sa fie dependent de timpul si cheful unei singure persoane.

  Adica sa ne trezim în situaţia în care nu putem sa-l actualizam pt. ca s-a îmbolnavit “băiatu’ cu saitu’ “. Înţelegi ce vreau sa spun…

  motanes

  March 27, 2008 at 5:40 pm

 3. de acord. acum sa vorbim de nume si layout. contentul e pus la plezneala.

  Rares

  March 27, 2008 at 5:41 pm

 4. motanes: pai si asta trebuie sa discutam si sa fim de acord cu totii
  eu cred muuuult in intamplare, asa ca, pe de o parte propun ca toti cei care ne-am NIMERIT azi pe blogul lui Pisicot sa avem drept de management – text. de layout …poate aveti incredere in mine ;)
  mai departe, sa hotaram, ca o sa fie si altii care vor vrea sa scrie: cum ii ‘calificam’? pe baza de CV si referinte? :)

  Rares

  March 27, 2008 at 5:44 pm

 5. si cand zic ‘vor sa scrie’ ma refer la autori, nu la comentatori…

  Rares

  March 27, 2008 at 5:46 pm

 6. Îmi place varianta 2. Florile răului e nume predestinat pentru imaginea aia de moarte artistică!:)

  Hadean: păi, crezi că-i discriminăm pozitiv pe emokizi dându-le verboten pe saitul ăsta, de dragul prezervării sănătăţii lor mintale şi integrităţii lor corporale? :))

  innuenda

  March 27, 2008 at 6:01 pm

 7. Avem încredere în tine! :) Eu zic că dacă vreau să postez un text nu trebuie sa te caut pe tine. Asta e ideea de functionalitate la care ma gandeam.

  Iar autorii, zic ca pe bază de referinta e OK. Eu zic că vor fi din casta care se învârte pe blogul lui pisicot (să-ţi dea e recomandările) că tot a venit ideea la ea pe blog.

  Hai să mai auzim propuneri: Poliţia de moravuri. Cine e pentru? Dar cum ar suna adresa web?!

  Hai, idei… poate chiar ne vine ceva genial.

  motanes

  March 27, 2008 at 6:23 pm

 8. Mie-mi place integratu’

  Pisicot

  March 27, 2008 at 6:26 pm

 9. E vorba de numele blogului acum? Că nu m-am prins.

  innuenda

  March 27, 2008 at 6:26 pm

 10. intreb si eu: cum ar fi sa facem florile raului pe maciuci.ro? cu alte cuvinte: nu ar trebui sa fie florileraului.ro?

  Rares

  March 27, 2008 at 6:54 pm

 11. motanes, tocmai asta zic: toata lumea scrie cu drepturi egale. si, dupa ce dezvoltam si ne place ce facem (oricum cred asta), mergem pe rubrici – adica obligatiile autorilor fata de cititori :D cred ca o sa fie foarte misto!

  Rares

  March 27, 2008 at 7:00 pm

 12. poate spun o prostie dar mi-e greu sa o opresc:-):cum ar fi daca blogul asta s-ar numi cumva ca un om, ceva in genul MucCelMic sau Răducu.ro sau Cuişor(mă ro, v-am spus eu ca imi ies prostii) şi fiecare dintre cei care scrie sa fie pe rând MucCelMic sau Răducu?Un fel de muşuroi cu conştiinţă colectivă, dar cu individualităţi recognoscibile(ioi). Poate pare un pic schizo…nu va sfiiţi sa daţi cu piatra…mi-a scapat, na..

  hadean

  March 27, 2008 at 7:01 pm

 13. nu e rau, nu e rau deloc, hadean! dar ma bag si eu cu ochii legati in fata plutonului cu pietre: nu merge ideea ta in buchetul…florilor raului? :)) (sunt bolnav, e clar…)

  Rares

  March 27, 2008 at 7:05 pm

 14. Rares, să-ţi spun ce am înţeles eu că a înţeles lumea. Cred că s-a înţeles că numele blogului nu e bătut în cuie. Deci, încă se mai primesc propuneri. De aceea, probabil, a propus şi motanes un nou nume de adresă, pentru că el crede că încă se fac propuneri de nume. Apropo, de lămurit!

  În altă ordine de idei, motanes, e de la caţavencu citire expresia cu poliţia de moravuri. Putem mai mult. Nu votez ideea.

  Acum. Mie draftul ăsta cu nume şi identitate viziuală mi se pare coerent. E fain, e cu stil, e de cunoscători.
  Personal, altfel mi-aş fi imaginat blogul ăsta colectiv. Mai precis, mi-aş fi imaginat un fel de academie caţavencu on line. Nişte oameni care să tragă cu praştia umorului în ciorile de pe gard. Mi-aş fi imaginat să fim un număr dat de autori de scris şi caricaturişti (vezi tăticii porumbeilor, de pildă).
  Şi da, mi-am imaginat că vom vrea popularitate. Pentru că dacă nu vrem ca satira să ajungă la cât mai mulţi oameni, atunci ce naiba căutăm să schimbăm?!

  Poate nu identific eu corect scopul acestui blog colectiv. Spune tu, Şerban, care eşti omul ideii despre care vorbim, de ce am face acest blog colectiv, în loc să scriem fiecare pe blogul lui?

  innuenda

  March 27, 2008 at 7:11 pm

 15. E deşteaptă Innuenda. Pe mine m-a convins. Pe bune. :)

  motanes

  March 27, 2008 at 7:16 pm

 16. da, este

  hadean

  March 27, 2008 at 7:23 pm

 17. innuenda, nu stiu cine e serban ;) , dar zic si eu una, alta.
  1. suntem cu totii de acord ca ideea e ok
  2. cred ca, desi par foarte incapatanat acum, va conta foaaaarte putin, cand vom incepe sa scrie, ce nume mai are, ce culori etc.
  3. vrand, nevrand, daca o sa scriem bine, o sa fim populari – asadar nu conteaza cine are dreptate
  4. daca vom continua sa gandim in prea multe nuante, vom sfarsi prin a nu mai face nimic (tipic!); asta e motivul pentru fiecare are blogul lui si nu stam cate doi pe-un blog, da-mi permiteti jocul de cuvinte
  5. academia catavencu ma lasa rece. academia catavencu de acum 7 ani, nu. insa, daca vrei/vreti, oricum vom fi un grup de oameni/autori care vor avea cea mai letala arma: scrisul, ironia, flerul etc. cel putin asa sper. imi pare rau daca aici ma opun unei anumite idei de popularitate. daca faci UN SINGUR om sa gandeasca e suficient. nu cunosc pe nimeni dintre voi care sa scrie pentru ‘mase’. fuck masele. eu as vrea sa spunem altora ca noi ca nu sunt singuri. atat. si ca, poate, suntem din ce in ce mai multi.

  Rares

  March 27, 2008 at 7:29 pm

 18. nu’mi displac variantele de layout. fireste, n’au nici o legatura cu care este. io vedeam niste personaje caricaturale, poate chiar un personaj – mascota, un care este, este, gica, cetateanu vesel, u name it, am avut o zi lunga si grea si inca nu e gata.

  dar imi place tare ideea cu blogul colectiv si ma prind sa scriu si sa’i fac reclama la greu.

  poate c’ar fi ok sa ne vedem intr’o sedinta de redactie, well?

  ilinca

  March 27, 2008 at 7:36 pm

 19. mi-a mai venit o idee: de ce nu am folosi TOATE ideile, mergand si pe ideea lui hadean – caci, pana la urma, personalitatile compun intregul – si sa ne asumam rubricile = personalitatea? unul poate fi ‘la os’, altu’ scrie ca patapappacievicicii, unu’ baga cu dialoguri, altu’ cu foto si tot asa?
  oricum asa va fi…
  ilinca: nu ar fi ok, ar fi nemaipomenit! un sumiit al bloggerilor.

  Rares

  March 27, 2008 at 7:45 pm

 20. (well , summit)

  Rares

  March 27, 2008 at 7:45 pm

 21. Băieţi, am auzit ovaţii. Mai ies o dată! :) Mulţumesc amândurora.

  Rareş, Şerbane, frate! Iartă-mă! Îţi jur că dacă aş avea 2 băieţi, unul Rareş şi unul Şerban, strigarea lor ar fi absolut aleatorie. Aşa de asemănătoare mi se par numele astea două! Creieraşul meu îl tratează pe unul ca pe anagrama semantică a celuilalt. Astfel încât, actul meu ratat are o…scuză. Sau nu?! :)

  În rest, nu mă opun.

  innuenda

  March 27, 2008 at 7:47 pm

 22. zi-mi oricum, numai ‘frate’ nu! :)) cu asemanarea nu m-ai prins ;), dar iti dai seama ca nu are importanta si ca mi s-a parut amuzant…

  Rares

  March 27, 2008 at 8:06 pm

 23. dacă am stabilit că face fiecare cum simte (aşa am inţeles), primesc!să se revizuiască, de asemenea! sunt convins că şi dacă vom constata că suntem mai mulţi autori cu stiluri asemănătoare vom face ajustări pentru că nu cunosc doi oameni normali şi cu personalitate intactă care să vrea să semene leit unul cu celălalt. din punctul ăsta de vedere nu-mi fac griji. am convingerea că dacă am alege să scriem cu toţii în fiecare zi despre acelaşi subiect, am avea 2, 3, 7(câţi suntem) articole diferite şi la fel de întregi. cât despre partea cu rubricile, mie mi-ar plăcea ca pe lângă partea cu trasul cu praştia în cei urâţi în cap şi suflet să întreţin o rubrică dedicată gastronomiei.că prea rău mâncăm de o vreme şi cred că se impune un pic de atitudine şi în direcţia asta. nu exagerat de frecventă, cam..o dată pe săptămână, să apuce omul să…digere. i-aş spune “şaorma lui damocles” sau cam aşa ceva.

  hadean

  March 27, 2008 at 8:35 pm

 24. buhahahahaaaaaa @saorma!!! eu zic sa incepem. om vedea cum merge. daca nu merge schimbam. cand o sa ne si ‘vedem’ in sedinta de redactie, o sa va povestesc si despre alte curente discutate cu aceasta ocazie (ex. curentul kitsch, al carui sustinator – un coleg – afirma ca blogul ar trebui sa arate ca o iconita, sau ca un sirag de pomisori de masina, sau cu mult mov, auriu etc. :))

  Rares

  March 27, 2008 at 8:40 pm

 25. Eu sper că glumiţi cu şedinţa de redacţie. Nu de alta, dar Innuenda nu există decât ca personaj. Ea e dăruită virtualităţii.
  Ego, Violeta, votvm posvi! :)

  innuenda

  March 27, 2008 at 9:09 pm

 26. scris “Şaorma lui D’Amocles”. Sau D’Amucles.mă mai gândesc:-))

  hadean

  March 27, 2008 at 10:38 pm

 27. eu sunt de acord cu rares, nu cred ca popularitatea ar trebui sa fie scopul final. adica nu vrem sa fim dero universal, nu?
  cit despre propunere, e in ton cu numele, dar cam pesimista pentru gustul meu. chiar nu vreti sa incercam ceva mai ironic, mai cu umor?

  maria coman

  March 27, 2008 at 10:42 pm

 28. ceva gen buletin de bucuresti? gramatica bucurestiului? sare pe rana? (nu ma pricep la titluri, incerc sa va stimulez pe voi)

  maria coman

  March 27, 2008 at 10:47 pm

 29. Maria, nu-i pesimistă, darling! E renascentistă. Nu vezi ce frunze verzi îi curg din gură?!

  Poate n-ar fi fost rău să-i zicem verzisiuscate.ro sau foaieverde.ro

  Eram şi în trendul ecologist, nici nu mai trebuia să schimbăm identitatea vizuală….:)))))))

  innuenda

  March 27, 2008 at 11:20 pm

 30. neducemintea.ro :-)

  hadean

  March 28, 2008 at 12:03 am

 31. nepoatecapu.ro:-))))

  hadean

  March 28, 2008 at 12:04 am

 32. Place idei la hadean :)

  motanes

  March 28, 2008 at 12:21 am

 33. imi place foaieverde.ro

  maria coman

  March 28, 2008 at 12:21 am

 34. Am uitat, scuze.

  Eu cred ca fiecare trebuie sa semneze sub nume propriu. Indiferent ca e personal sau virtual. Dar fiecare post trebuia semnat de cel care-l scrie. NU cred că e bună o semnătură unică. Atunci e blog colectiv doar pt. noi…

  motanes

  March 28, 2008 at 12:23 am

 35. motanes, corect. adica hydra nu-i hydra daca nu se vede ca are mai multe capete;-)

  hadean

  March 28, 2008 at 9:56 am

 36. razvansihydra.ro. hihihi

  hadean

  March 28, 2008 at 10:07 am

 37. buuuun… unde am ramas? :)

  Rares

  March 28, 2008 at 12:28 pm

 38. nu ştiu alţii, dar eu am rămas ..în aşteptare. să apese cineva pe butonul “pornit” că aş avea ceva de postat:-)
  aruncaţi un ban pentru numele domeniului. cred că vom constata că-i mult mai puţin important decât ce se “ascunde” sub numele respectiv. când începem?

  hadean

  March 28, 2008 at 1:03 pm

 39. lucrez la una dintre variante. nu merge de pe-o zi pe alta, pentru ca site-ul trebuie si programat.

  Rares

  March 29, 2008 at 12:55 pm

 40. înţeleg asta.dar abia aştept:-)

  hadean

  March 29, 2008 at 3:42 pm


Comments are closed.

%d bloggers like this: