push the button

rostul vieții e să râzi

Ganduri vs. chiloti

Cam tarziu, dar a ajuns si la mine declaratia/interviul dnei.Radulescu referitoare la opiniile dumneaei fata de bloggeri si bloguri. Bine, totul pleca de la faptul ca dna.Marin-Banica a ‘atacat-o’ pe dna.Radulescu pe blogul personal. Ma rog, cacaturi.

Nu m-am simtit atacat in niciun fel: ce spun doamnele acestea ma lasa rece. Ba nu, cateodata ma inspaimanta, pentru ca stiu ca au milioane de admiratori si ca devine mai greu de lucrat cu Romania profunda intru schimbare. Doar ca ma intreb, asa ca intr-un talk-show de cacao, ce-o fi mai bine, sa scrii despre ce gandesti, sau sa-ti arati chilotii prin reviste glossy? Omenirea a progresat pentru ca ne-am strivit tatele de vitrine sau pentru ca oamenii au tinut jurnale?

Da, oi fi un frustrat, in opinia duduilor care tin celularul Vertu, cheile de la Q7, rimelul, cheile de la casa in aceeasi mana pe care atarna geanta Vuitton sport (aia cu inflexiuni rozalii). Sunt frustrat pentru ca nu ma asculta nimeni seara, cand ajung acasa si, in loc sa ma masturbez cu ajutorul revistei glossy in care apar duduile, mai scriu pe blog.

Mai rar, ce-i drept, in ultima vreme.

Advertisements

Written by Rares

April 19, 2008 at 12:53 pm

Posted in Lumea asa cum sunt

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. Misto. Foarte misto! :)

    Stefan Catalin Iordache

    September 23, 2008 at 8:53 am


Comments are closed.

%d bloggers like this: