push the button

rostul vieții e să râzi

Vreau sa stiu de ce am aripi TV

Caz: se fura proprietatea apartamentelor/caselor/locuintelor.

Prezentatoare: Dle.comisar, ce trebuie facut sa nu se mai intample asta? Ce masuri trebuie luate?

Dl.Comisar: Pai, in primu’ si-n primu’ rand, cetatenii ar face bine din cand in cand sa se duca la autoritati si sa verifice ce se mai intampla cu proprietatea lor. (…)

Cuuuum???!!

Advertisements

Written by Rares

June 3, 2008 at 5:29 pm

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. da’ cum ar fi dacă s-ar duce din când în când la autorităţi să le crape tigvele goale cu broşura de-i zice Constituţie?

  hadean

  June 3, 2008 at 8:22 pm

 2. da, ar fi ceva. in cazul de fata sa inceapa cu dl.comisar…

  Rares

  June 3, 2008 at 9:53 pm

 3. “buna ziua, sunt batran si bolnav si am venit sa aflu ce se mai intampla cu proprietatea mea. da, sigur, notati toate datele mele personale. nu am pe nimeni, da, notati acolo. puteti veni sa ma drogati si sa-mi luati actele casei la orice ora.”
  @Hadean, as adauga la mangaierea cu broshurica intocmita de Dumnezeu sa-l ierte pe Parintele ei si un Cod Penal, editie cartonata!

  Monica

  June 3, 2008 at 10:06 pm

 4. pai si ce vrei rares, sa aiba politia grija de proprietatea ta? cred ca exagerezi, zau…politia are probleme mai importante :)

  maria coman

  June 3, 2008 at 11:42 pm

 5. Da…si bancurile cu politisti nu sunt intemeiate pe cazuri reale?!?

  Diana

  June 4, 2008 at 7:51 am

 6. Monica, este exact scena la care ma gandeam!
  Maria, as vrea ca, intr-o zi, sa aiba grija de proprietatea mea. Sa nu-i mai vad asteptandu-ne sa ne taiem/impuscam pe strada, dupa care sa intervina in fata presei. Mai scriam eu candva, la inceputurile mele de blogger (tot incepator sunt, oricum…), ca daca ma gandesc numai la taxele pe care le platesc eu si mi se face rau cat de putine primesc…
  Diana, cel mai bun si autentic umor pleaca din realitate. Cateodata, umorul schimba. Mai vezi si in cazul lor, dar foarte greu apare schimbarea.

  Rares

  June 4, 2008 at 5:55 pm


Comments are closed.

%d bloggers like this: